sâmbătă, 10 iulie 2010

Cand spui Croatia spui Dubrovnik

Dubrovnik este un port celebru la Marea Adriatica avand o populatie de 32.000 locuitori si celebritatea portului Dubrovnik este depasite numai de celebritatea acestui oras ca si statiune turistica.
Fiecare casa din Dubrovnik este transformata in perioada de vara in pensiune unde poti petrece cateva zile de neuitat cu plaja si bai in Marea Adriatica. In Dubrovnik vin foarte multi turisiti in fiecare an si in special vin aici foarte multi turisti din estul Europei care sunt atrasi de conditiile excelente de cazare si de ce nu si de preturile mai reduse decat cele din Italia sau de pe Coasta de Azur.
Obiective turistice in Dubrovnik
In Dubrovnik se poate vizita in special centrul vechi al orasului care este inclus in Patrimoniul mondial UNESCO si alte obiective turistice importante cum sunt: Portul Gruz, Palatul Ducelui, Stradun, Muzeul Dubrovnik,Fortăreata lui Ivan; Muzeul Mănăstirii Franciscane si casa cunoscutului scriitor croat Marin Drzic.
Hoteluri in Dubrovnik
Cele mai renumite hoteluri din Dubrovnik sunt: HOTEL EXCELSIOR & SPA, Boutique Hotel VILLA WOLFF, VALAMAR LACROMA RESORT, GRAND VILLA ARGENTINA, IMPORTANNE SUITES, HOTEL ARISTON si HOTEL NEPTUN.