luni, 28 februarie 2011

Dincolo de soare si mare in Nisa

Soarele şi de marea sunt ideale pentru a atrage turisti Riviera franceză, dar capitala neoficiale, Nice, oferă mult mai mult. De la muzee la piaţa de flori plina de viaţă, Nisa oferă mult mai mult.
Locaţie din Nisa de pe Riviera franceză îl face unul dintre cele mai mari atrage turistice din lume. În timp ce agenţiile de turism se poate mândri cu privire la muzee de clasa mondiala, restaurante uimitoare şi diverse cumpărături, oricine care a petrecut orice moment, aici, ştie ce trage real este: soare. Oh, şi Marea Mediterană nu este rău, fie.
Unul are nevoie doar să ia o plimbare pe Promenade des Anglais pentru a confirma sezonul turistic a început oficial pe Coasta de Azur. Plajele - în ciuda faptului că a făcut din pietricele destul de mari - sunt invadat cu sute de închinători soare, înotători şi Daredevils parasailing.
Nu e chiar diminetii înainte de promenada se umple cu vânzători de îngheţată, joggers şi Rollerbladers. Există, de asemenea, un interpret de Michael Jackson stradă uite-alike, artişti vopsea spray şi hoardele de turisti.
Dar există într-adevăr este mai mult decât la Nisa soare şi de mare. Următoarele sunt cinci trebuie să-vede de fapt în oraşul de la Nisa (există mai multe tone, care sunt în valoare de o excursie de o zi).
1. Cour Selaya: Această zonă chiar lângă centrul vechi al oraşului Nisa vine la viaţă devreme în fiecare dimineaţă cu pieţele de flori, produse alimentare şi, în zilele de luni, antichităţi.
2. Vieux Nice: Cunoscut pentru vorbitorii de limba engleză ca "oraşul vechi," acest domeniu cea mai mare parte doar pentru pietoni este umplut cu ciudat magazine, restaurante traditionale si pub-uri se răcească. Dincolo de faptul că, clădirile sunt frumoase in nuante de roz lor mediteraneană, Salmons inchis, albastru, galben şi verde.
3. Zona pietonală: Deşi această zonă este, de asemenea, plină de restaurante şi magazine, simt este complet diferit de oraşul vechi. High-end magazine de îmbrăcăminte, magazine gourmet şi cafenea foarte francez pe care îl căutaţi pot fi găsite aici.
4. Chateau: Citeste un pic despre castel înainte de a merge ca acolo nu este într-adevăr mult mai rămas din ea. urca-te pe Facebook (sau plimbare până la lift), este recompensat cu vederi spectaculoase ale oraşului, promenadă şi marea.
5. Muzee: de la Muzeul Matisse la Muzeul de Arheologie Cimiez, Modern şi Muzeul de Artă Contemporană a Bisericii Ruse exista o multime de muzee din Nisa (şi multe altele doar o scurtă călătorie cu trenul distanţă) pentru a satisface aproape orice gust.
Acum, în timp ce eu sugerez ca aceste primele cinci locuri, vizitatorii ar fi ratat, dacă acestea nu au luat o lungă plimbare pe promenada, inclusiv o vizită la port. Desigur, soare şi de mare sunt bune, de asemenea.