duminică, 27 februarie 2011

Nisa locul ideal pentru vacanta

Statiunea turistica Nisa este o statiune franceza la Marea Mediterana si "capitala" rivierei franceze. În fiecare an, există mii de vizitatori care călătoresc la Nisa pentru a se bucure de o vacanţă plăcută la malul mării cu familia lor. În timp ce vacanţe de familie s-ar putea dovedi a fi un pic plictisitor de a planifica, Nisa este cu siguranta una dintre cele mai bune destinatii din lume pentru a aduce copii şi chiar animale de companie. Aici este un ghid scurt despre cum să se bucure de vacanta de familie la Nisa.
Când călătoriţi cu familia la Nisa, este o idee bună pentru a planifica itinerariul prealabil pentru a se asigura că toate detaliile sunt eliminate. Orasul ofera turistilor o serie de activităţi recreative şi culturale şi-un singur loc, care trebuie să fie categoric atunci când a vizitat în Nisa este Castle Hill. Aceasta este o incintă fortificată, care nu este doar distractiv de a explora, dar oferă, de asemenea unele vederi impresionante ale celebra Promenade des Unghiurile precum şi portul vechi.
Dacă dumneavoastră şi copiii dumneavoastră ştiu cum să o plimbare cu bicicleta sau skate va fi capabil să se bucure de activităţi distractive de la Promenade des unghiurile care ofera plimbari cu bicicleta pe străzile. Aceasta este o activitate care urmează să fie sigur că se bucură de iubitorii de aventură şi se poate închiria cu uşurinţă o patine cu bicicleta sau role de la unul din multe agenţii în întreaga Promenade în funcţie de ceea ce doriţi să faceţi.
Puteţi lua, de asemenea, o plimbare prin Vechiul Nisa, şi de a descoperi istoria si arhitectura a regiunii în timp ce vizita multe magazine şi restaurante puţin acolo. Pentru persoanele care se bucura de vizitarea muzeelor, o vizită la Musee D'International de arta Naif Anatole Jakovsky este sigur de a oferi copiilor cu multe ore de divertisment. Aceasta include ateliere de lucru care au loc aici, care acoperă diverse aspecte ale artei cum ar fi sculptura, pictura si fotografie. Există, de asemenea, un ecran excelent de picturi native care sunt expuse la muzeu.
Puteţi lua, de asemenea, familia ta pentru a Bambou, o zonă de plajă privată, cu piscine şi un loc de joaca. Copiii vor putea juca la fel de mult cum le place aici, în timp ce vă bucuraţi de înot şi plajă.
Din moment ce de călătorie de familie implică de obicei copii, este important de a planifica călătoria bine în avans pentru a se asigura că toate măsurile necesare au fost făcute. Cel mai bine este să cazare carte, cât mai curând planurile de călătorie au fost finalizate, deoarece acest lucru va asigura ca tu si familia ta va primi cele mai bune tarife posibile pe partea de cazare la alegere în Nisa.