miercuri, 9 martie 2011

Vizita in Salzburg Austria

Dupa Viena Salzburg este orasul cel mai important din punct de vedere cultural care merita sa fie vizitat din Austria.
Savuraţi Salzburg cultura cu Catedrala Salzburg, Getreidegasse şi pieţele Universitatsplatz, un sunet de tur Music, şi Cetatea Hohensalzburg.
Când explorarea Austria, o buclă saptamana care include Salzburg, Hallstatt, Viena, şi o unitate de-a lungul fluviului Dunărea oferă o prelevare de probe delicios al culturii, vistas Scenic, şi istoria naţiunii.
Acest articol va îngropa în atât tradiţia şi capricios de Salzburg, un oraş medieval de-a lungul râului Salzach. În scopul de a explora în mod adecvat oraş, două zile ar trebui să fie dedicat vizitei. Dacă conduce la Salzburg, parc pur şi simplu maşina într-o mulţime de siguranţă recomandate de hotel, tur şi oraşul pe jos. Majoritatea site-urilor sunt situate în partea originală a oraşului numit Old Town.
Dacă capace zăpadă stânci şi oamenii vad respiratia lor în timpul serviciului de Paşti în Catedrala Salzburg, sau soarele cald lumineaza florile de lalea în grădini, Salzburg este un oras primitor de mers pe jos cu ceva pentru a oferi piele de bivol istorie, cunoscator alimente, şi avid Cumparatorului deopotrivă.
Catedrala Salzburg
* Aceasta catedrala este biserica barocă principal de Salzburg. În interior, sa cupola luminoase este pictat cu scene ale Patimilor în blues moale şi nuanţe rugina. Wolfgang Amadeus Mozart, născut în Salzburg în 1756, a fost organist catedralei timp de doi ani. Stând în stranele sub cupola oferă cea mai bună acustică în timpul slujbelor. Gaze până la picturi şi imaginaţi-vă asculta compoziţiile lui Mozart rezonarea din conducte.
* Catedrala Salzburg este situat în Domplatz de Old Town. Intrarea este libera, cu toate că donaţiile sunt acceptate. Vizitaţi cele mai multe zile de la 8 dimineata la 19 (17 în lunile de iarnă).
Old Town Markets
* Getreidegasse este de mers pe jos pe strada plină de viaţă, care este inima oraşului vechi Salzburg cumpărături. Autentice, semne din fier forjat iasă din clădiri şi se legăna în alleyway grand, marcând fiecare dintre magazine luxoase si cafenele. Arhitectura apare încă de mult ca secole în urmă. Getreidegasse se extinde de la Judengasse la stânci.
* Universitatsplatz gazdele oraşului principala piaţă în aer liber. Localnicii si turistii de cumpărare produse proaspete, flori, produse de patiserie şi carne. Adunaţi în jurul unui prânz stand şi savuraţi o varietate de cârnaţi cu mustar dulce sau picant. Ciuguli pe un covrig cald, sărate cu centrul de palid şi crusta clare exterior. Această piaţă Old Town este plină de viaţă, de luni până sâmbătă dimineaţa.
Sound of Music
* În timp ce muzicale Von Trapp familie a făcut, de fapt, trăiesc în şi de a scăpa de la Salzburg, la Hollywood a luat unele libertăţi uşoară în portretizarea povestea lor. Ia un sunet de tur Muzică şi cântă "Doe, un cerb," Edelweiss "," Sixteen Going on Seventeen ", şi" lucruri preferate ", cu familia, prietenii şi ghidul turistic. Puteţi vizita Von Trapp conac, foişor celebru, biserica nunta, grădini picnic şi mai Ghidul tau va izbucni. balon cu fapte interesante care demascheze pe versiunea de la Hollywood şi elabora pe durata de viaţă a căpitanului, Maria, şi copiii lor.
* Lui Bob Tours Oferte speciale excursii de patru ore în limba engleză, zilnic la orele 9 şi 14, pentru 40 de euro per adult si 30 euro pentru fiecare copil sub vârsta de şase ani. Biroul de turism este situat la Rudolfskai 38, doar de pe Mozartplatz în Oraşul Vechi. Acest tur de divertisment vă va conduce la site-uri în Salzburg şi în afara oraşului în munte Lake District. Adu-a lungul unei euro in plus pentru un stop cafe posibil, care include ştrudel appel.
Hohensalzburg Fortress
* Un transporturi funicular ai 400 de metri deasupra râului Salzach şi Old Town, la Salzburg, cu vedere spre cetate. Hohensalzburg este în picioare cel mai mare cetate medievala din Europa, astfel că nici o impunere trupe luat vreodată oraşul prin forţă. Tour castel, muzee interne, motivele, şi privirea de la culmea stânci să ia în oraşul Salzburg întins sub tine.
* Hohensalzburg Fortress este construit pe stanca numita Festungsberg. Biletele sunt 10 de euro şi include plimbare cu funicularul, plus accesul la cetate, motive, şi muzee. Program de vizitare sunt după cum urmează: ianuarie-aprilie 09:30 - 17, mai-iunie orele 9 - 18, iulie - august orele 9 - 19, 09 septembrie am - 18, octombrie-decembrie 09:30 - 17, Ajunul Crăciunului 9:30-14, week-end Advent şi de Paşti 9:30-18