duminică, 21 august 2011

Vacanta in Mainnheim si Dortmund, Germania

Dortmund este un oraş mare situat la nord de râul Rurh. Un oras interesant de contrast, Dortmund este adesea numit o metropola verde, ca aproape jumătate din suprafaţa municipal este format din spaţii verzi, păduri, căi navigabile, şi parcuri spaţioase, cum ar fi Westfalenpark şi Rombergpark. Ceea ce este interesant despre faptul că, este de aproape 100 de ani a fost extinsă de cărbune şi oţel de frezat în limitele oraşului. La fel ca multe orase din Germania, Old Town Hall este una dintre principalele atracţii pentru a vedea. Există, de asemenea, un castel cu şanţuri din secolul al 13-lea cunoscut sub numele de Rodenberg Haus, ceea ce este foarte impresionant.
În timp ce în Dortmund, este usor de accesat distractiv si incitant multe alte oraşe germane în domeniile, cum ar fi Köln, Dusselforf, şi Essen, toate din care sunt în conformitate cu o oră distanţă. Este posibil să doriţi să exploreze mai multe dintre domeniile păduri naţionale, sau de cap de mai la vest, la Ţările de Jos. Ori de câte ori sunteţi de planificare pe merge, Dortmund este un oraş fermecător, care face pentru o bază de origine in timp ce in vacanta ta viitoare în Germania.
Situat la aproximativ 50 de mile sud de Frankfurt, Mannheim ofera vizitatorilor numeroase activităţi şi atracţii pentru a rămâne ocupat. Site-uri, cum ar fi Palatul Mannheim, care este, de asemenea, clădirea principală de la Universitatea din Mannheim, atrage văzătorilor vedere din toată regiunea. Fernmeldeturm este un turn de comunicaţii, cu o punte de observaţie şi un restaurant care se află 120 de metri de la sol. Inutil să spun, acesta oferă vederi frumoase din zona. Nu uitaţi să verificaţi fructe delicioase şi legumelor proaspete pe piaţa agricultorilor în fiecare luni şi miercuri.
După ce aţi luat din partea ta echitabilă din Mannheim, de ce nu utilizaţi o maşină de închiriat pentru a explora mai mult din regiune? Heidelberg este doar o mică distanţă cu maşina, şi este un oras foarte fotogenic german, cu aproape 150.000 de oameni numindu-l acasă. Cei mai multi vizitatori doriţi să verificaţi out Castelul Heidelberg, care a fost construită pe parcursul a sute de ani de către conducători diferite ale timpului. Asiguraţi-vă că pentru a verifica afară de "Old Town" o parte din Heidelberg. Tu nu vor fi dezamăgiţi cu bere sale locale, majorete, şi ori generală bună. Regiunea este plină de alte orase interesante oraşe mici şi abia aşteaptă pentru tine de a explora. Ce mai aştepţi? Planul de vacanta următoarea germană de azi!