sâmbătă, 9 iulie 2011

Munchen – Capitala Oktoberfest

Multi turisti spun despre capitala Bavariei ca este plictisitoare si conservatoare. Lucrurile nu stau deloc asa daca stam sa ne gandim ca Munchen inseamna si “bere in valuri” servita de domnisoare blonde cu sani apetisanti.

La prima vedere, Munchen este un bine-organizat "un milion de oameni de sat", cum este numit de mulţi dintre locuitorii săi. Cu toate acestea, există şi o parte a doua a oraşului care nu se potriveşte destul cu aceasta idee si face clar: există un motiv pentru care Munchen se afla printre destinatiile turistice de top zece în Europa.

Munchen imaginea tradiţionala – Orasul Munchen este de modă veche şi, în ordine: Transportul public este de încredere şi calendare sunt disponibile la fiecare chioşc, fără excepţii. Rata criminalităţii este printre cele mai scăzute din ţară, lucrurile sunt facute cum a fost planificat şi comportamentul oamenilor pare a fi standardizate. Ici şi colo, se poate vedea de locuitori Bavaria (bărbaţi şi femei de toate vârstele şi chiar tineri) în haine tradiţionale, numite Dirndl şi Lederhosen, şi restul populaţiei este îmbrăcat în haine destul de normale şi plictisitor în comparaţie cu Londra, New York sau standardele de Berlin.

Secretele orasului Munchen - Cu toate acestea, există lucruri care fac de capital de Bavaria unic si surprinzator de restante: în cel mai mare parc al oraşului, Gradina engleza, oameni goi plajă din punct de vedere - un fapt nici măcar menţionate în oraş la nivel mondial ghidurile! München, un loc care nu-aşa-conservatoare la urma urmei? Da, este adevărat: Munchen este în principal catolică şi, prin urmare, tradiţionale în vederile sale, chiar dacă este un oraş mass-media, cu numeroase posturi de televiziune naţionale şi societăţile de film situate în şi în jurul oraşului, acesta nu este încă, în general, loc de petrecere toată noaptea. Dar în timpul zilei, oraşul este cultivarea o viaţă foarte deschisi si destul de unic proprie.

Berariile din Munchen - Nuditatea este o problemă merită să fie discutate într-una din gradinile de bere în cazul în care mai multe "Münchners" si turisti se amesteca peste un alt beneficiu: un litru aventuri culinare şi beri! Dar, desigur, este mai mult pentru a vedea şi a vorbi despre. Se spune adesea că oraşul trăieşte cele mai frumoase femei din Germania şi grădini de bere sunt un teritoriu ideal pentru a întâlni şi de salut. Unul dintre lucrurile care fac grădini de bere din Munchen speciale: politica de "a aduce alimente ta"! Da, este adevărat. Băuturi trebuie să fie cumpărat ca in orice restaurant regulat, dar cumpararea produselor alimentare de la sediul nu este obligatorie. Locuitori tradiţionale München variind de la Cupluri rece tinere, grupuri de prieteni şi familii sosesc pe biciclete şi aducă propriile lor coşuri de picnic, feţe de masă şi răspândirea unele flori chiar adăuga în vase pentru a perfecta imagine romantică.