joi, 15 decembrie 2011

Traditii de Craciun in Austria

Sărbătoarea de Sfântul Nicolae marchează începutul de Crăciun, în Austria. Sfântul însoţitde diavol solicită copii pentru o listă de faptele lor bune sau rele. Copii bune sunt datedulciuri, jucării şi fructe cu coajă lemnoasă. Cadouri care sunt plasate sub copac sunt deschise după cină în Ajunul Crăciunului.
Instrumente de alamă reda corale camera de muzică turle biserică, şi de colindători, care transportă aprins torţe şi-o iesle din casă în casă, aduna de pe treptele bisericii.
Silent Night a fost primul cântat în 1818, în biserica satului de Oberndorf. Există o povestea modului în care a fost aproape de Crăciun stricat pentru săteni acel an.
În ajunul Crăciunului, preotul a fost dus în biserică şi a constatat că organul nu a fost de lucru.Burduf din piele, care sunt folosite pentru a pompa de aer prin conducte erau pline de găuri. Crăciun fără muzică nu ar face aşa a arătat preotul organist Franz Bauer un nouimn de Crăciun el a scris. Franz compus rapid o melodie pentru ea, care ar putea fi jucat pe o chitara. Deci, a avut Oberndorf muzică după toate.
În Austria, crap la cuptor este servit pentru cina traditionala de Craciun.