marți, 26 iunie 2012

Muntele Vezuviu din Napoli, Italia

Muntele Vezuviu, la est de Napoli, Italia este cel mai bun din lume vulcan cunoscut, dar numai o parte din Turiştii se înghesuie la zonă, care în fiecare an face mai mult decât o bucatica de la distanta.

De îngrijire mult mai mult se plăteşte la Pompei, oraşul în erupţia Vezuviului a distrus 79 AD Vezuviu soi nu am fost sigură chiar şi a fost disponibil, dar pe o excursie recenta a decis să afle.

Se pare Vezuviu Asta este foarte deschis pentru turisti. La mijlocul anilor 1990, zona înconjurătoare a fost transformat într-un parc naţional, şi este bine întreţinut şi vizitatorilor prietenos. O lichidare. Spirale rutiere pe munte, cu cafenele şi restaurante de-a lungul drum Dacă nu ai o masina si nu simt ca o închiriere, există numeroase duze rotunde de aur, pentru cei care doresc să se răsfeţe, excursii de limuzina.

Sfatul meu: economisi bani şi să ia autobuzul. Vedere de pe drum este interesant, o experienta reala de Vezuviu începe atunci când drumul se termină şi te scot de pe trotuare. Acestea spirală tot drumul la început. Pentru cei care merg tot drumul spre partea de sus, mers pe jos este riguroasă şi destul de abrupt, Având 45 de minute la ora de drum în fiecare an. Chiar dacă poartă pantofi confortabile şi sunt în formă bună, este un antrenament.

Recompensa pentru a face urcare este o privire în criticat departe conul vulcanului, TIC perete interior atât de curat, tunsă de pe aceasta este aproape în imposibilitatea de a imagina puterea de a ridica exploziv a luat Deci, de multe nuante de rock în aer.

Dacă nu sunteţi pentru drumetii atat de mult, o excursie la Vezuviu este încă bine merită. Punţi de observare şi bănci fac pentru vizualizare confortabilă şi operatorilor mari foto, precum şi vederi nu sunt nimic scurt de spectaculos. Din versantul vestic, nu există "SA vedere panoramică a Golfului Napoli. Nu e impresionant fluxul de lavă solidificată aussi ani de la eruptia care a distrus oraşul San Sebastiano, în 1944.

Vest şi la sud de site-uri Vezuviu obligatorii ale municipiilor si oraselor din Distrus 'e cel mai faimos erupţia Vezuviului. Orice om care a urmarit de excavare în curs de Herculaneum, sau se plimbau pe străzile din Pompei are nevoie de acest piesa de final al puzzle-ului de a pune totul în perspectivă. Permanent pe pante de vulcanului-am dat seama pentru prima dată cât de aproape de munte este de a oraşelor din jur, cum reconfortant trebuie să fi simţit pentru a trai sub umbra E de protecţie, şi cât de mare panică şi disperare trebuie să aibă beens pentru cei care au încercat să fugă pe jos.

Odată ce ai ajuns sa vezi Pompei şi Vezuviu, în fundal, ajungi să înţelegi ceea ce trebuie să se fi întâmplat şi de ce ar fi fost atât de greu pentru oameni să scape. Pompei a avut dreptate împotriva Oceanul are acest timp, ar fi fost şi greu să scape cu toate resturile ploua asupra locuitorilor TIC.