marți, 26 iunie 2012

Castelul Wartburg

Castelul Wartburg a rezistat an important în istoria de la Martin Luther a petrecut un an aici, ca un oaspete de Frederick cel Intelept, traducerea Noului Testament din limba greacă în germană, care a condus la Reforma protestantă. . Castelul, care a fost construit în 1067 AD de către Ludwig ducele de Turingia, primul servit ca acasă la medieval Minnesinger poeţi, mai faimoase au fost Walther von der Vogelweide şi Wolfram von Eschenbach, care au fost susţinute de către Hermann I, în timp ce ET Trăită în castel. Castelul a fost aussi acasa, la Johann Wolfgang von Goethe, în 1777, s-au tradus Biblia a fost în continuare de top în limba germană. Adolf Hitler a fost foarte atasat de Castelul Wartburg şi a declarat că mai german de toate castele.

Cel mai bun mod de a vizita castelul este de a face drumeţii prin pădure-Turingiei de la Eisenach. Oaspeţii vor fi tratate în formaţiuni de rocă neobişnuite şi extrem de chei înguste, lumina care nu pare chiar să pătrundă. Alternativ, există o parcare de 600 de metri de castel.

Accesul la castel este câştigat doar ne întoarcem dat, care sunt noi în fiecare zi de la 8:30 la 5:00 pm de zi cu zi. Castelul oferă o rundă de zi cu zi, la ora 1:30, în limba engleză. Turnul începe cu o vizită la Sala Cavalerilor "În cazul în care oaspeţii vor vedea arhitectura romanica, oferind bolţi în cruce şi o coloană central puternic. Runda a continuat cu oaspeţii Introducerea sala de mese, care cercetatorii nu sunt siguri ce scopul original a fost. Acesta nu a fost numit sala de mese Până în 1800. Oaspeţii apoi introduceţi unul dintre arcade cu coloane ornate foarte TIC. Toate împreună Castelul are peste 200 de coloane, care au fost construite Ducele Ludwig din Turingia a constatat că "le, deosebit de frumoasă. Fiecare etaj al castelului poveste de trei ani are arc. Oaspeţii apoi introduceţi Bower Elizabeth, o cameră frumoasă dedicata Sfantului Elisabeta a Thuringen, şi care prezintă viaţa în mozaicuri de pe pereţi şi tavane. Oaspeţii trec apoi printr-o scara de lemn îngustă la capela, unde "oaspetii norocoase vor putea să se aştepte concert de orga an. Cele mai multe dintre aceste concerte sunt dotate cu muzică de Bach, care sa născut în Eisenach din apropiere. Runda a continuat cu o vizită la Galeria Elizabeth, unde vizitatorii vor vedea fresce de şase create de către Moritz von Schwind. Aceste fresce, conservate Unele dintre cele mai bune din perioada romantică, spune caritate din Saint Elizabeth. După vizitarea galerie a oaspetilor Elizabeth o scară continuă până la Sala Festivalului, cu acustica minunat şi concerte frecvente În cazul în care sunt deţinute.