sâmbătă, 23 octombrie 2010

Statiunea de schi Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim este o destinaţie turistică populară în Carintia de Sud, în apropierea Spittal an der Drau, cu un punct clar de vânzări: Acesta oferă munti simplu, blând ideal pentru incepatori, familii şi persoane în vârstă, atât pentru schi şi drumeţii, în plus are izvoare termale că hrana pentru animale două moderne, public bazine termale spa. Aceasta, în combinaţie cu o mulţime de hoteluri up-market, care oferă mâncare bună şi adăpost, şi apropierea de granita de sud face Bad Kleinkirchheim extrem de populare cu italieni, precum şi familiile din Austria.

Bad Kleinkirchheim este văzută ca fiind o zonă ideală pentru a începe schi de mulţi austrieci, şi preţurile relativ mici - în special în afara sezonului - a făcut oraş mic Carinthian mai degrabă de succes. Bad Kleinkirchheim nu are atracţiile obişnuite staţiune de schi din cluburi de noapte, evenimente sportive nebun şi-fete Gogo. În schimb, oferă o versiune uşor de sărbători drumeţii şi schi, şi aceasta este de a face bine în acest fel: Bad Kleinkirchheim, de obicei, se numără printre cele mai de 20 de destinaţii turistice vizitate în Austria.

Bad Kleinkirchheim oferă acces la pseudo-Parcul Naţional Nockberge, care nu sunt o omologate internaţional National Park, ci o bucată impresionant de natură cu toate acestea. În termeni de vizitare a obiectivelor turistice, există câteva biserici vechi şi drumeţii tema, dar ceea ce doresc cu adevărat în Bad Kleinkirchheim este o vacanţă relaxantă la munte austriac. Notă biserica Sf. Ulrich, cea mai veche clădire din Bad Kleinkirchheim. Este, probabil, datează din jurul anului 1000 d.Hr. şi a fost menţionat pentru prima dată într-un document de la 1166 (a se vedea istorie, link-ul de mai jos).

Biserica initial romanica a fost actualizat la gotic târziu, apoi lovit de fulger în 1710 şi re-construit în stil baroc. Biserica Sf. Katharina im Bade sau pur şi simplu "Sf. Kathrein" este o biserica-gotic târziu de pelerinaj, construit în 1492, la primul izvor de Bad Kleinkirchheim. Biserica Catolică a treia Bad Kleinkirchheim este Kirche St Oswald, construit în stilul actual în 1510. Acesta conţine fresce din 1514. Nu este o biserică simplă, de lemn protestante din 1938.
Vizitare a obiectivelor turistice, Ski & More în Bad Kleinkirchheim

Pentru o fermă foarte veche, a se vedea Egarter Hof în St Oswald, datând din secolul 17. Există mai multe mori vechi în şi în jurul Bad Kleinkirchheim, care poate fi explorat pe jos sau mountainbike. Vorbind de mountainbikes: apropiere Panorama Drumul Nochbergstraße este printre cele mai pitoreşti drumuri din Alpii austrieci. Aici "Alpenfahrt Classic-Ralley" este organizat anual din 2002, o rasa veche-cronometru. Al doilea "mare eveniment" care se întâmplă în fiecare an în "BKK" este înregistrarea unui show TV muzică populară, care se numeste "wenn die Musi spielt" şi extrem de popular, cu o audienţă geriatrice în Austria.

Schi, schi şi schi mai mult: "Schiclub Kirchheim" (asocierea satului schi), a fost fondată în 1947, are 2.000 de membri şi funcţionează pe formarea de tineri schiori şi deţine concursuri. Aceste concursuri du-te la cel mai înalt nivel: În 1978, Bad Kleinkirchheim a fost loc de întâlnire pentru schi FIS Worldcup. Worldcup este frecvent a avut loc la Bad Kleinkirchheim cei 3.200 de metri lungime Weltcup-Piste, care este de până la macerat 80 la sută (adică diferenţa de altitudine de 80 de metri pe o distanta de 100 de metri - care este abruptă).

Pentru schiori mai obişnuite, Bad Kleinkirchheim are o reţea de 26 ascensoare şi-telecabine, care să ţină schiori la un total de 100 de kilometri de pârtii. O armată de tunuri de zăpadă a se asigura că Bad Kleinkirchheim (care a avut adesea probleme cu lipsa de zăpadă naturale în anii precedenţi) poate menţine pante său, prin intermediul zăpadă artificială.